Banner Image
Voor het betere schilderwerk

Vanaf half November 2020 weer een aantrekkelijke Winterschilderkorting !

Heeft u nog binnenschilderwerk dat gedaan moet worden, of wilt u gewoon een keer wat anders, dan is dit het juiste moment om het te laten uitvoeren, want nu profiteert u weer van de winterschilderkorting, vanaf half november t/m half maart. Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie of voor een vrijblijvende offerte.

Ik wil profiteren van deze actie!

Schilderen, glaszetten of behangen met garantie

Uw woning heeft op een gegeven moment onderhoud nodig. Dat staat buiten kijf. Met veel schildersbedrijven in de markt is het soms lastig kiezen. Het belangrijkste is dat uw huis of pand uiteindelijk goed uit de verf komt. Zo is het belangrijk dat, als u wilt investeren in kwaliteit, u kiest voor een bedrijf met  ”OnderhoudNL Garantie.”

 

9% BTW voor woningen ouder dan 2 jaar!

Vanaf 1 januari 2019 is de lage BTW-regeling voor schilder- en stukadoorwerken gewijzigd naar 9% BTW. Het lage BTW-tarief van 9% geld voor schilder- en stukadoorswerk en het plaatsen van glas indien de woning door particulieren wordt bewoond en de woning ouder is dan 2 jaar. Deze periode van 2 jaar wordt gerekend vanaf het moment dat de woning daadwerkelijk na de oplevering bewoond is. Garages, schuren, serres, aan- en uitbouw en tuinhekken vallen ook onder het begrip ‘woning’. Voorwaarde is wel dat zij zich bevinden op hetzelfde perceel als de woning. Dit betekent dat wij als ”OnderhoudNL Garantie” onderhoudsspecialisten u geen 21% maar 9% factureren. Een besparing van 12% op de rekening aan woningonderhoud.

Meer over de BTW-regeling

Glasheldere offerte

Bij ons weet u precies waar u aan toe bent. Zo krijgt u een complete offerte waarin alle belangrijke aspecten helder
zijn beschreven: de aard en omvang van de werkzaamheden, de materialen, de benodigde tijd, de planning, etcetera. Net zo helder zijn de afspraken over de kosten, waarbij de begroting is afgestemd op de algemene en specifieke kenmerken van uw opdracht.

Vaste garantietermijnen schilderwerk

Uiteraard zijn wij ook helder over de garantie op uitgevoerd werk. U krijgt minimaal 2 jaar garantie op het
buitenschilderwerk en vier jaar op het binnenwerk, afhankelijk van het verfsysteem en het aantal aangebrachte lagen.

Topkwaliteit verfproducten

Als huismerk voeren wij Trimetal. Een betrouwbaar professioneel merk waar al meer dan 30 jaar mee wordt gewerkt. Met de mengmachine van Trimetal zijn alle gewenste kleuren te mengen. Trimetal heeft voor elke ondergrond een oplossing en is daarom ook het ideale product. Uiteraard zijn ook alle andere professionele merken te leveren en verwerken. Dit is mede afhankelijk van uw wensen en in andere gevallen van wat de architect beschrijft in een eventueel bestek. De professionele merken waar we mee werken:

Gratis vrijblijvende offerte aanvragen. Direct gratis offerte aanvragen